Tietosuojaselosteen sivu

Tervetuloa rukozara.com ”sivusto”).Ymmärrämme, että online-yksityisyys on tärkeää käyttäjille sivustomme, varsinkin kun teet liiketoimintaa.Tämä käytäntö sääntelee tietosuojakäytäntöämme koskien niitä sivuston käyttäjiä (”vierailijat”), jotka vierailevat yrityksissä ja kävijöitä ilman tapahtumia, jotka rekisteröityvät tekemään tapahtumia sivustolla ja käyttävät erilaisia palveluja, joita <url> (yleensä ”palvelut”) (”valtuutetut asiakkaat”).

”henkilötieto”

viittaa kaikkiin tietoihin, joista voidaan tunnistaa tai joita voidaan käyttää tunnistamiseen, yhteydenottoon tai paikantamiseen henkilö, johon nämä tiedot liittyvät, mukaan lukien muun muassa nimi, osoite, puhelinnumero, faksinumero, sähköpostiosoite, rahoitustilit, sosiaaliturvatunnus ja luottokorttitiedot. Henkilötiedot eivät sisällä anonyymisti kerättyjä tietoja (eli yksilöimättä yksittäistä käyttäjää) tai demografisia tietoja, jotka eivät liity tunnistettuun henkilöön.

Mitä henkilötietoja kerätään?

Saatamme kerätä perustietoja kaikilta kävijöiltämme. Keräämme valtuutetuilta asiakkailtamme seuraavat lisätiedot: valtuutettujen asiakkaiden nimet, osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet, liiketoiminnan luonne ja koko sekä valtuutetun asiakkaan ostaman tai myymän mainosvaraston luonne ja koko.

Mitkä organisaatiot keräävät tietoja?

Suoran tiedonkeruumme lisäksi kolmannen osapuolen palveluntarjoajat (kuten luottokorttiyhtiöt, selvitysyhteisöt ja pankit), jotka voivat tarjota palveluja, kuten luotto -, vakuutus-ja talletuspalveluja, voivat kerätä näitä tietoja vierailijoiltamme ja valtuutetuilta asiakkailtamme. Emme valvo sitä, miten nämä kolmannet osapuolet käyttävät tällaisia tietoja, mutta pyydämme heitä paljastamaan, miten he käyttävät vierailijoiden ja valtuutettujen asiakkaiden heille antamia henkilötietoja. Jotkin näistä kolmansista osapuolista voivat olla välittäjiä, jotka toimivat ainoastaan jakeluketjun linkkinä eivätkä säilytä, säilytä tai käytä niille annettuja tietoja.

Miten sivusto käyttää henkilökohtaisia tietoja?

Käytämme henkilökohtaisia tietoja muokata sivuston, tarjota asiaankuuluvia palveluja ja täyttää osto-ja myyntipyyntöjä sivustolla. Voimme lähettää sähköpostia vierailijoille ja valtuutetuille asiakkaille tutkimaan tai ostamaan ja myymään sivuston ominaisuuksia tai tietoja, jotka liittyvät sivuston aiheeseen. Saatamme käyttää henkilötietoja ottaaksemme yhteyttä vierailijoihin ja valtuutettuihin asiakkaisiin vastauksena tiettyihin pyyntöihin tai antaaksemme pyydettyjä tietoja.

Kenen kanssa voin jakaa tietoa?

Valtuutettujen asiakkaiden henkilötietoja voidaan jakaa muiden valtuutettujen asiakkaiden kanssa, jotka haluavat arvioida mahdollisia liiketoimia muiden valtuutettujen asiakkaiden kanssa. Saatamme jakaa koottuja tietoja vierailijoistamme, mukaan lukien vierailijoidemme ja valtuutettujen asiakkaidemme väestötiedot, kumppanitoimistojemme ja kolmannen osapuolen myyjien kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden ”kieltäytyä” tietojen vastaanottamisesta tai ottaa yhteyttä meihin tai mihin tahansa puolestamme toimivaan virastoon.

Miten henkilötietoja säilytetään?

Dit Property reitin keräämät henkilötiedot on tallennettu turvallisesti ja saavutettavissa kolmansille osapuolille tai dit Property reitin työntekijöille, lukuun ottamatta edellä kuvattua käyttöä.

Mitä vaihtoehtoja vierailijoilla on tiedon keräämiseen, käyttöön ja levittämiseen?

Vierailijat ja valtuutetut asiakkaat voivat kieltäytyä vastaanottamasta pyytämättömiä tietoja tai ottaa yhteyttä meihin ja / tai toimittajiimme ja niihin liittyviin virastoihin vastaamalla ilmoitettuihin sähköposteihin tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen 22203 Dr. Aurora, Co 80016

Käytetäänkö sivustolla evästeitä?

Evästeitä käytetään eri syistä. Käytämme evästeitä saadaksemme tietoa vierailijoidemme mieltymyksistä ja heidän valitsemistaan palveluista. Käytämme evästeitä myös turvallisuussyistä suojellaksemme valtuutettuja asiakkaitamme. Esimerkiksi, jos valtuutettu asiakas on kirjautunut sisään ja sivustoa ei ole käytetty yli 10 minuuttia, me automaattisesti poistaa sen.

Miten digitaalinen markkinointi käyttää kirjautumistietoja?

<url> käyttää rekisteröintitietoja, mukaan lukien muun muassa IP-osoitteet, Internet-palveluntarjoajat ja selaintyypit, analysoidakseen trendejä, hallinnoidakseen sivustoa, seuratakseen käyttäjien liikkeitä ja käyttöä sekä kerätäkseen laajoja demografisia tietoja.

Millä kumppaneilla tai palveluntarjoajilla on pääsy sivuston kävijöiltä ja/tai valtuutetuilta asiakkailta saatuihin henkilötietoihin?

Digitaalinen markkinointi on solminut ja solmii edelleen kumppanuuksia ja muita suhteita useiden toimittajien kanssa.Tällaisilla tarjoajilla voi olla pääsy tiettyihin henkilötietoihin, jotka perustuvat tarpeeseen tietää, jotta valtuutetut asiakkaat voivat arvioida palvelun hyväksyttävyyttä. Tietosuojakäytäntömme ei koske näiden tietojen keräämistä tai käyttöä. Henkilötietojen luovuttaminen lain noudattamiseksi. Luovutamme henkilötietoja tuomioistuimen määräyksen tai haasteen tai lainvalvontaviranomaisen tietopyynnön mukaisesti. Luovutamme henkilötietoja myös silloin, kun se on kohtuudella tarpeen vierailijoidemme ja valtuutettujen asiakkaidemme turvallisuuden suojelemiseksi.

Miten sivusto ylläpitää turvallisia henkilötietoja?

Kaikki työntekijämme tuntevat turvallisuuspolitiikkamme ja-käytäntömme. Vierailijoidemme ja valtuutettujen asiakkaidemme henkilökohtaiset tiedot ovat vain rajoitetun määrän päteviä työntekijöitä, joille on annettu salasana tietoihin pääsemiseksi. Tarkistamme säännöllisesti turvajärjestelmämme ja prosessimme. Arkaluonteiset tiedot, kuten luottokorttinumerot tai sosiaaliturvatunnukset, on suojattu salausprotokollilla Internetin kautta lähetettyjen tietojen suojaamiseksi. Huolimatta siitä, että toteutamme kaupallisesti kohtuullisia toimenpiteitä turvallisen sivuston ylläpitämiseksi, sähköiset viestit ja tietokannat ovat alttiita virheille, väärennöksille ja tunkeutumiselle, emmekä voi taata, että tällaisia tapahtumia ei tapahdu, emmekä ole vastuussa vierailijoille tai valtuutetuille asiakkaille tällaisista tapahtumista.

Miten kävijät voivat korjata epätarkkuuksia henkilökohtaisissa tiedoissa?

Vierailijat ja valtuutetut asiakkaat voivat ottaa meihin yhteyttä päivittääkseen henkilötietojaan tai korjatakseen epätarkkuuksia lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen chuck@rukozara.com

Voiko kävijä poistaa tai poistaa käytöstä sivustolta kerätyt henkilötiedot?

Tarjoamme vierailijoille ja valtuutetuille asiakkaille mekanismin poistaa / poistaa henkilökohtaisia tietoja sivuston tietokannasta ottamalla yhteyttä . Kuitenkin, koska varmuuskopiot ja poistotiedot, se ei ehkä ole mahdollista poistaa kävijätiedot tallentamatta mitään jäljellä olevia tietoja. Henkilö, joka pyytää henkilökohtaisia tunnistetietoja vammautuneelta henkilöltä, poistaa nämä tiedot toiminnallisesti, emmekä myy, siirrä tai käytä kyseiseen henkilöön liittyviä henkilökohtaisia tunnistetietoja millään tavalla tulevaisuudessa.

Mitä tapahtuu, jos Tietosuojakäytäntö muuttuu?

Annamme vierailijoillemme ja valtuutetuille asiakkaille tietää tietosuojakäytäntömme muutoksista julkaisemalla tällaisia muutoksia sivustolla. Jos kuitenkin muutamme tietosuojakäytäntöämme tavalla, joka voi johtaa henkilökohtaisten tietojen paljastamiseen, joita vierailija tai valtuutettu asiakas on aiemmin pyytänyt olemaan luovuttamatta, otamme yhteyttä tällaiseen vierailijaan tai valtuutettuun asiakkaaseen, jotta tällainen vierailija tai valtuutettu asiakas voi estää tällaisen luovuttamisen.

Linkki:

rukozara.com sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Huomaa, että klikkaamalla yksi näistä linkeistä vie sinut toiselle verkkosivustolle. Suosittelemme, että luet näiden linkitettyjen sivustojen tietosuojalausunnot, koska niiden tietosuojakäytännöt saattavat poiketa omastamme.